Monday, July 31, 2006

Niagara Falls

Since you guys love to follow us: een snelle update.
Vandaag hebben we de Canadese zijde van The Niagara Falls bezocht. Het is allemaal bijzonder toeristisch (inclusief de prijzen), maar het natuurfenomeen blijft adembenemend. Zeker vanop the maid of the mist (een boot die met de passagiers tot aan de voet van de waterval vaart) lijken de falls gigantisch. Later hebben we ook vanop de Skylon Tower een panoramisch zicht van de regio bewonderd. En daarnet hebben we een vuurwerksessie meegepikt om een leuke dag af te sluiten. Wij gaan slapen, maar als jullie morgen opstaan dan kunnen jullie dat doen met volgende leuke foto's.

Deze eerste is er eentje die we gekocht hebben aan het Maid of the mist-standje (totale rip-off ook qua prijs, maar soms mag je daar niet naar kijken/aan denken)
De tweede is er eentje van de Horseshoe Falls

2 Comments:

Blogger Najib Amhali said...

oei oei oei...slecht nieuws voor alle bad boys in Hollywood...Kristof is gewoon een filmster in wording : de manier waarop hij naar de lens kijkt,die houding,die zelfzekerheid,manier waarop hij zijn lady stevig tegen sexy lichaam trekt,....jajaja,de Brad Pitts en Tom Cruises van dezen tijd hebben der nen concurrent bij...
;-)

9:24 AM  
Blogger Kristof said...

Ze hebben mij al ne rol aangeboden hier, maar ik kan Katelijne toch niet stuurloos achterlaten zeker? ;)

6:02 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home