Wednesday, August 30, 2006

Voor Yoko: de borsthaarcliffhanger

De vochtigheid van Florida heeft haar werk al goed gedaan. Haren dat er uit de porieen van mijn borstkas te voorschijn komen, daar hebt gij, bezoeker, geen gedacht van! Daarom deze beeltenis. Ik heb - ter uwer hulp - reeds aangeduid waar de nieuwste begroeiingen te vinden zijn.

6 Comments:

Blogger Annemiek said...

Ben net even bijgelezen op jullie blog, erg leuk. Hoe het met het borsthaar zit heb ik nog niet door hoor, en aan 3000 foto's kijken ga ik me niet wagen :)
Als tipgeefster van het couchsurfing ben ik blij dat het zo goed bevalt. Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, en mij lijkt het ook niet zo handig met 3 kinderen, maar wel hartstikke leuk om zo mensen te leren kennen!

6:22 PM  
Blogger Kristof said...

In feite zouden we een schrijn, wat zeg ik: een kerk, moeten oprichten voor jou ;) Zonder couchsurfing had deze reis namelijk zelfs niet bestaan. Eind deze reis zullen we ons volledige budget posten en ik beloof u: er zullen mensen verrast zijn.
Trouwens: je kan wel degelijk couchsurfen met drie kinderen. In Boston, bijvoorbeeld, waren de couchsurfers die VOOR ons te gast waren een koppel van rond de vijftig met twee kinderen. Zo zie je maar :)
Het borsthaar is een follieke, om het tussendoor wat luchtig te houden. Niet meer, niet minder. Het moeten niet altijd orkanen en 9/11's zijn. Groetjes, Kristof.

6:31 PM  
Anonymous Yoko said...

een follieke speciaal voor mij, ik ben vereerd :) Tziet er trouwens al weelderig uit ;) Maar ge kunt toch ni tippen aan mijn ventje zenne, je suis désolée ;)

12:54 PM  
Anonymous God said...

Ik mag dan wel niet door de USA aant trekken zijn en door verschillende mensen met lof overladen worden, da borsthaar groeien doe ik toch vele beter zenne!! Amateur! ;)

Maar genoeg geleuterd, keep it coming! Jullie reports zijn echt relax en tegelijk spannend leesmateriaal (en based on a true story bovendien). Peace!

11:00 PM  
Anonymous Sebastian said...

Ja maar gOD, jij bent dan ook een halve gorilla als het neerkomt op lichaamsbeharing!
Kweek Kristof! Kweek! Kwééééééék!

1:20 AM  
Blogger Kristof said...

halve gorilla? Anderhalve zou ik eerder zeggen ;)

3:14 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home