Tuesday, August 29, 2006

Een zonsondergang of twee in Florida in afwachting van Ernesto...

Hoewel ik hier met de regelmaat van de klok postjes publiceer die quasi onevenaarbaar zijn op vlak van poetische kwaliteit en linguistische inventiviteit, blijft er natuurlijk wel nog steeds zo'n spreekwoord overeind als "een beeld zegt meer dan duizend woorden". Daarom laat ik u meegenieten van een zonsondergang in Siesta Key Beach, Florida. Dit specifieke strand wordt jaar na jaar "verkozen" tot 'witste strand ter wereld'. Als je hier geen zonnebril draagt, heb je na een uur sneeuwblindheid. Omwille van het feit dat het zand hier wit is, wordt het nooit warm, wat erg aangenaam is voor de voetjes. Tijdens deze zonsondergang was het een gezellige 30 graden Celcius. Toevallig was er ook een groepje Tai Chi-beoefenaars op het strand, wat de relaxte sfeer nog meer in de hand werkte, dat spreekt. Geniet mee vanuit uw luie zetel, starende uit het raam en kijkende naar de Vlaamse regen.
De bizarre wolkenformaties zijn mogelijk te wijten aan de opkomende orkaan. Wolken worden dan immers naar het laagste dichtbijzijnde lagedrukgebied gezogen. Voor meer info: mail Sabine Hagedoorn.
Alsof deze foto's nog niet genoeg waren: vandaag zijn Marijke en ik richting Clearwater Beach gereden (veelbelovende naam, niet waar) alwaar wij alweer mooie plaatjes geschoten hebben van nog een zonsondergang. Zeg nog eens dat jullie niet verwend worden.


0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home