Monday, August 28, 2006

Anders nog een themapark?

In afwachting van de lancering van de shuttle, waarover later meer, besloten Marijke en ondergetekende nog maar eens een attractiepark te bezoeken (de vierde dag op rij). De gelukkige die zich ditmaal mocht verblijden over onze nakende komst: Busch Gardens in Tampa. Een autoritje van een drietal uren bracht ons in dit zelfverklaarde Africa-replica. Veel valt er natuurlijk niet te vertellen over een themapark, maar toch een fotootje om jullie Amerika's gekste attractie te tonen. Van 200 feet laat men je naar beneden "vallen" (90 graden!):

Het was natuurlijk onmogelijk om onze gelaatsuitdrukking vast te leggen op camera (en 20 dollar neertellen voor een foto, dat doen we niet meer), dus hebben we de acteur in ons weer laten spreken. Hier een foto waarin we veinzen in een attractie te zitten. Geef toe, ge ziet het verschil niet eens!

Busch Gardens staat bekend om zijn zoo-achtige outlook. Kristof en Marijke en gingen de uitdaging aan en verbroederden met de dieren. Vooral ikzelf voelde me erg thuis.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home