Monday, August 07, 2006

Planning komende dagen/weken

"Hoe zit het de planning van de Americanauten?" Een vraag die we veel in de maag gesplitst krijgen en die we - eerlijk gezegd - stilaan spuugzat zijn. Gelukkig zijn wij goede toneelspelers en zijn wij in staat telkens weer met een fake glimlach ons schema, schijnbaar geanimeerd, uit de doeken te doen. Edoch, ter vermijding van gewelddadige incidenten en voor het gemak van onze talrijke bezoekers (ongeveer 60 per dag and mounting) post ik hier het plan voor de komende maand augustus. Dus als u weer eens de nood voelt opwellen vanuit uw binnenste om ons te vragen waar de reis ons verder heen zal leiden, keer dan op uw stappen terug, ga even zitten en herlees deze post. Hou wel in het achterhoofd dat er een uurverschil van maar liefst zeven uur geldt tussen Vlaanderen en den amerique.

* Binnen een uurtje verlaten we Richland Center en The Calnins. Katie zal ons afzetten in Madison, vanwaar een bus ons richting Chicago zal leiden. Daar blijven we tot donderdagochtend.


* Donderdagochtend nemen Kristof en Marijke het vliegtuig naar Nashville, Tennessee. Daar blijven we tot zondag.

* Zondag rijdt een Greyhoundbus ons in een uur of vier naar Memphis, Tennessee.

* Donderdag 17 augustus trekken we dan naar het geteisterde New Orleans.

* Maandag 21 trekken we naar Tallahasse, Florida alwaar we een huurauto zullen oppikken. Met deze wagen zullen we Florida doorkruisen. Hoe, wat, wanneer en vooral waarom.... dat blijft voorlopig een vraagteken. Wel weten we dat we de wagen op 31 augustus de wagen zullen afzetten in Miami Beach.

Dingen om naar uit te kijken voor de trouwe bezoekers van deze blog:
- het vervolgverhaal: Richland Center was onder de indruk van mijn snelgroeiende bos borsthaar, u - waarde bezoeker - moet nog even op uw honger blijven zitten.
- Dra - bij het ter beschikking hebben van een snelle internetverbinding - zullen enkele filmpjes van het huwelijk online gezet worden. De moeite! Zo kan u immers vanop uw luie kont de sfeer van een Amerikaans huwelijk inademen.
- Hoe zal het Kristof en Marijke in Het Zuiden vergaan? Zullen zij aangevallen worden door Hillbillies, of blijft het allemaal beschaafd?
- Kan Kristof zijn ambities om het als countryzanger/oer-Rocker te maken kracht bijzetten, of strandt hij eervol op een zucht van een platencontract?
- Hoe gaat het met New orleans? Een zo modest, respectvol en eerlijk mogelijk live-verslag over hoe een van Amerika's mooiste steden stilaan herstelt van een allesvernietigende natuurramp. Deze blog zal u tonen hoe Hurricane Katerina moeilijk verteerd wordt en wat de bewoners van deze stad ervan vinden. We logeren bij mensen die werken op Bourbon Street, en zullen dus een beeld van achter de schermen kunnen bieden.
- Klopt het dat Kristof en Marijke een gigantisch condo in Melbourne, Florida - met zicht op de Oceaan - gratis ter hunner beschikking krijgen?
- wat vindt Amerika nu eigenlijk van president Bush en de oorlog en Irak? Via een mini-fotoreportage probeert Kristof een beeld te schetsen van de hoogoplaaiende emoties.

Soon on computers near you..... the wild adventures of Kristof and Marijke, live and exclusive on this blog!

3 Comments:

Anonymous lore said...

hellow there,

terwijl hier het banale dagelijks leven zachtjes voort kabbelt lijken jullie daar een fantastische tijd te beleven, glad for you! Pierre heeft er ondertussen al zijn eerste week werken opzitten, wat we al met zekerheid kunnen zeggen is dat een ingenieur flexibel moet zijn :) werkdagen van 12u enz, ni veel beter dan t moment dus :) neenee, hij vindt het best fijn. Zelf trein ik bijna dagelijks naar de zoo om mijn winkeltje te openen of richting jut city om ijsjes te gaan scheppen, ge ziet Marij, elk op toer :) En binnen een weekje moet ik zelf naar Zaventem om traantjes te gaan wegpinken hè, Mexico here they come....:( Allez tot de volgende, have fun! x

7:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

jo makker

1:44 PM  
Anonymous Anonymous said...

hai kinders,

we zitten weer bij de andere boy in GB

Alles is picobello, Carl 1é match verloren met 1-0 en is opgeroepen voor nat.ploeg dus nu di spelen tegen derby zat tege birmingham vertrekken naar belgie zo bij nat ploeg en dan gaan wij ook naar huis.
Dus die is ook even bezig.
Vanessa blijft dan weer en week in Emblem.
Katelijne heeft bekermatch op SC Mechelen gewonnen met 1-4 nu zat. thuis tegen ExKesel
De rest zal U wel weten via de PC zeker.
Zeg Uw tel nummer is ni juist kom telkens bij een Amerikaantje terecht.
Verder nog de groetjes van ons alemaal.

Pa

6:36 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home