Friday, August 04, 2006

Bachelor/Bachelorette party

Gisteravond was het vrijgezellenavond. April en Christopher gingen - apart van elkaar - hun laatste avond als vrijgezel vieren.

Story A: de vrouwen
De vrouwen hadden een heel programma voorbereid. Ze trokken Madison in voor een picknick aan het meer (met bijhorende cocktails), een etentje in een Mexicaans restaurant (als dessert werd een cake in de vorm van een penis geserveerd...), en daarna een dansavond in pubs en clubs. Als "grap" had Katie (de zus van April en bruidsmeid van dienst) een T-shirt in mekaar geknutseld: een aantal snoepjes waren op het lichaam van April geplakt en tegen betaling konden mannen er een met hun mond afeten. De rug was 5 dollar waard, de streek rond de borsten 20, ...
Op deze foto zien we de bruid in het midden, in het wit.


Story B: de mannen
De mannen hadden helemaal niets voorbereid, aangezien we de hele dag in de weer waren om de tuin in orde te krijgen. Tegen 9 uur trokken we het bos in en de berg op met: een hoop bier, pretzels & chips, een gitaar. Aan het kampvuur kwamen dan de dronken, sappige verhalen boven. Tegen het einde van de avond besloot een dronken tocht door het bos de laatste nacht als vrijgezel.
De bruidegom in het groene shirt.

2 Comments:

Anonymous moeke van Marijke said...

Kristof, merciekes voor het snelle antwoord. Als ik in de toekomst nog eens snel iets wil te weten komen... ik weet je te vinden, hé. Veel plezier op de " wedding" vandaag. Jullie zullen nu ook wel veel familie en vrienden van de Calnins ontmoeten. Doe ze de groeten en zeg maar dat er enkele bedden voorzien worden in Koningshooikt indien ze langskomen.

1:55 PM  
Anonymous Tiny sis said...

xxx mis jullie
Geniet van die romantische dag daar hé. Kvoel de gezelligheid tot hier!!!
(kristof, ne chique site, echt waar. das nog beter dan de gazet!)
hugs and kisses

2:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home