Wednesday, August 02, 2006

University of Wisconsin

Ik zit op dit ogenblik - in het gezelschap van een hele hoop Japannerkes - in de computerroom van de universiteit van Wisconsin (Richland Center dus), waar Marijke me rondleidt. Zij heeft hier een jaar lang school gelopen via het uitwisselingsprogramma van YFU. Zo toont ze me waar ze piano gespeeld heeft, waar ze fitnesste, ... Nu, om eerlijk te zijn is deze campus - in vergelijking met wat we in Europa gewend zijn - allesbehalve indrukwekkend. Meer zelfs: de campus is zo klein dat de map ervan gebouwd is met schaal 1 op 1.
Nee, ernstig nu. Marijke heeft hier duidelijk - aan het enthousiasme en het vuur in haar ogen te zien - een fantastische tijd beleefd. Ze heeft hier veel mensen leren kennen die nu heel erg belangrijk voor haar zijn.
Na emo-tv introduceren wij een heel nieuw medium: emo-blog. Wij willen onze bezoekers ontroeren en tot tranen bewegen. Daarom: om de ontmoeting tussen Marijke en Anoek (haar Nederlandse vriendin) te vieren, hebben we een bloemetje neergelegd waar zij malkander voor het eerst ontmoetten. Haal de zak- en snotterdoeken boven!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home