Wednesday, August 02, 2006

Marijke en Kristof: de meningen van anderen!

Op de website van couchsurfing kan je je ei kwijt over mensen die je ontmoet hebt of die bij je overnacht hebben. Tot dusver hebben acht mensen zich de moeite getroost om hun mening over ons te formuleren. Een (toegegeven niet al te) willekeurige greep uit het aanbod:

Jesse Fenton, onze gastheer in Boston, zei het volgende (en ik vertaal): "Marijke en kristof zijn bij de beste gasten die we ooit gehad hebben. Ze zijn tof, lief, vrijgevig (sic) en leuk om in je buurt te hebben. Ze hielpen met de afwas, hielpen ons kuisen en kookten een overheerlijke Belgische maaltijd voor ons. We werden goede vrienden in een erg korte tijdspanne. We zien hen vertrekken met pijn in het hart. Als u de kans krijgt om hen te ontmoeten, grijp ze!"

Ai Tran, een Australier die we ontmoetten op een barbecue (en die aan Harvard studeert), wist het volgende te vertellen: "Als u "toffe mensen" opzoekt in een woordenboek vindt u een foto van deze twee. Ze zijn rustig en flexibel, en willen u graag uren uitleggen waarom ze mayonaise op hun frieten doen."

Eric Smiley, een man van Seattle die ook bij Jesse logeerde (en die zes talen spreekt), sprak: "Ik kon het niet helpen maar ik was altijd goed gezind in het gezelschap van deze twee. Ze zien er niet alleen uit als internationale topmodellen, ze zijn leuk om mee te praten en om plezier mee te maken. Zorg dat ze "stamppot" maken...mmmm. (en dan gaat ie verder in het nederlands) Ik wens je goede reizen toe, hopenlijk (sic) op een dag ook naar Seattle toe!"

Als je ons zo ziet, dan kan je toch niet anders dan ons lief vinden!

1 Comments:

Anonymous yoko said...

Gelle hebt die omgekocht zeker om achteraf gratis bij heel Amerika te mogen logeren ;)
Nee, eerlijk, ik verschiet er ni van hoor. Het mag gezegd worden. Maar liefst ni teveel ;) Krik het imago van de Belgen maar goe op daar! toitoi

p.s. pluim voor kristof voor het zware werk verricht op deze blog

10:27 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home