Thursday, August 31, 2006

Te laat opgestaan

Ik wilde nog iets gezelligs posten, maar daar we te laat zijn en we nu onze wagen moeten gaan "afdroppen" stelt dit postje niets anders voor dan: we're ok. We zijn door Ernesto gereden en het was een lachertje. Ik hoop dat er geen mensen zijn die daarvoor hun vakantie hebben afgezegd. Dit gezegd zijnde: We're off.

3 Comments:

Anonymous mindspinner said...

Ja, mannekes, ben toch blij dat diejen Ernesto een braaf manneke gebleven is. Was toch wel een ietsiepietsie(ke) ongerust. Maar als moeder mag da wel, hé.
En wat betreft de commentaren van jullie hosts. Ik zou daar nog een heel epistel aan kunnen toevoegen. Maar ik zal maar niet té melig beginnen doen, hé.
We zien wel uit naar jullie volgende avonturen en Kristof met dat borsthaar komt het wel in orde. Het heeft wat tijd nodig, hé.

6:29 PM  
Anonymous moeke van Marijke said...

Met da mindspinnergedoe tik ik toch wel de verkeerde naam in zeker. De laatste tijd waarschijnlijk teveel gemindspind ( d of t?) . Laat ons zeggen in het Nederlands met d en in het Engels met t. Doet er niet toe. Morgen begint de school weer voor velen ( euh, euh) onder ons. Dan weten we het wel weer. Amuseer jullie nog dat de pannen eraf vliegen. Maar niet té hevig, hé.

6:43 PM  
Blogger Kristof said...

Als ge nu al zo verstrooid zijt, hoop ik dat de eerste schooldag een beetje ok verlopen is ;)

5:54 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home