Saturday, September 02, 2006

Miami report

Wat hebben Kristof en Marijke zoal uitgevreten in Miami tot dusver, en wat zijn ze nog van plan? Jullie weten dat wij naar de Dolphins zijn gaan kijken (check daarvoor de vorige post). Daarna hebben we overnacht in een hotel in Miami Beach, zodat we de volgende ochtend meteen naar het strand konden.
Nu, op dit moment is het in Amerika Labor Day weekend, het equivalent van onze Dag van de Arbeid op 1 Mei. Het enige verschil is dat waar in Belgie alles dicht gaat op feestdagen, er hier nooit meer te doen valt dan op feestdagen. Er is ontzettend veel volk hier op dit moment. Veel Amerikanen aan de Oostkust kiezen Miami als bestemming voor een verlengd weekend, en daar kan Ernesto niks aan verhelpen. Daarom nemen Marijke en ik het er maar van.
Hier in Miami gaat de thermometer zo ongeveer elke dag strak over de dertig graden. De Heat Index (die ook rekening houdt met vochtigheid) geeft aan dat het aanvoelt alsof het meer dan 40 graden is. In die blistering Heat hebben Marijke en ik godbetert geparasaild, gezwommen in een warme oceaan, over de wereldberoemde Art Deco Ocean Drive gewandeld,...Nu, wat zijn de plannen nog voor de komende dagen/week? Wel, vanavond hebben we geboekt in de Best Western South Beach, zodat we vlak aan het feestgewoel zitten. We zullen dan ook een stapje in de wereld zetten. Hopelijk kunnen we morgen een tour naar de Everglades/City tour doen, waarna we 's avonds terugkeren naar onze Haitiaanse host Nerlande (die helaas iets te ver van Miami Beach woont).

Maandag zullen we vanuit Miami dan op Cruise vertrekken...

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home