Saturday, September 02, 2006

Lazen we dat goed? Een cruise?

Jawel, jullie hebben goed gelezen. Maandag vertrekken Marijke en Kristof op een vijf dagen durende minicruise naar de Bahama's. We zullen met de Majesty of The Seas varen. Voor zij die te lui om op de link te klikken zijn zal ik een korte samenvatting geven: na het boeken van de cruise is alles op het schip gratis, op alcohol en gokken na. Er zijn zwembaden, klimmuren, restaruants, sportfaciliteiten,... Maar liefst 2700 mensen zullen meevaren op het schip. Impressionant, niet?

Onse reisweg zal er als volgt uitzien:
4 september vertrekken we vanuit Miami om 1700 uur naar Nassau, de hoofdstad van The Bahamas, waar we om 0800 de volgende ochtend aankomen. We blijven heel de dag in Nassau en vertrekken om middernacht naar Cococay, een priveresort ook op de Bahamas (waar we waarschijnlijk zullen snorkelen). 6 September vertrekken we dan 's avonds op 1700 uur naar Key West, Florida, waar we om 1045 de volgende ochtend aankomen. 7 September blijven we dan een dagje op Key West. We varen om 1800 door naar Miami, om daar om 0800 uur 's morgens op 8 september de cruise te beeindigen.
Van daaruit brengt een shuttlebus ons naar de luchthaven, van waaruit we naar New York zullen vliegen om de laatste twee weken van onze reis aan te vatten.

3 Comments:

Anonymous Sebastian said...

I said it before and I'll say it again: Lucky Bastard! Geniet ervan! Niet zeeziek worden en succes met het stilleren uwer pectoral hair.

12:21 PM  
Blogger Kristof said...

Kop op! Ge hebt het daar ook niet slecht, hein. Hoe was de thesis?

4:32 AM  
Blogger Mary Ann said...

so happy to see your ship sailed. AND you made the game. You need an agent for when you make your movie/doc about this trip. I doubt anyone else can beat it..Mary Ann

8:01 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home