Monday, September 04, 2006

"Op stap op Oceans Drive en een Tour door de Everglades en Miami" of: hoe Kristof en Marijke de fraude te boven kwamen

Een mens mag niet bij de pakken blijven zitten. 118 dollar is - voor ons - erg veel geld, en het besef in het ootje genomen te zijn (zie vorige post) doet het zelfvertrouwen geen goed. We hadden even niet veel zin meer om iets te doen. En toch. Als reiziger heb je twee keuzes: ofwel zitten kniezen, ofwel hopen dat alles goed komt en optimistisch de rest van de trip aanvatten. We zijn dan ook (eeuwige optimisten dat we zijn! "welke 118 dollar??")verder Miami gaan verkennen.

Zaterdagavond hebben we een stukje gewandeld over Oceans Drive en Collins Avenue, waar alle hippe clubs gelegen zijn. Het was over de koppen lopen (spreekwoordelijk natuurlijk, anders had het nogal lastig geweest). Labor Day Weekend heeft mensen van over heel de US naar Miami Beach getrokken. De tientallen clubs die we passeerden zaten tegen de vooravond afgeladen vol. Het Art Deco district is een van de hipste en coolste plaatsen die ik ooit bezocht. Absoluut de moeite waard om met een groepje vrienden/vriendinnen te herbezoeken over een aantal jaren.

Vandaag hebben we dan maar een nieuwe tour geboekt - bij de vriendelijke dame van Miami Nice Tours - om de Everglades en Miami te bezoeken. Een aanslag op ons budget, maar wel iets dat ik niet gaarne had gemist. Vooral de Airboat ride in de Everglades was de moeite. Na de Tour was er een (pseudo-)worstelshow met alligators.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home